The Ocean

Welkom bij The Ocean, al meer dan 10 jaar een begrip in Deurne. Niet voor niets de gezelligste feestboot van Nederland! Waan je op zee met ons grote schip als centrale bar! Beleef samen met onze bemanning en Dj jouw ultieme avond uit in het gezellige Deurne! Bekend om de vele gezellige feesten en grote artiesten die in The Ocean hebben gestaan. Ieder weekend knallen we op vrijdag met jou het weekend in. De beste all-round muziek van onze top-dj's en natuurlijk een heerlijk drankje van onze bemanning. 

Iedere vakantie ben je ook op woensdagen van harte welkom om op onze thema-avonden volledig uit je dak te gaan. Het ideale vakantiegevoel, een heerlijk drankje en de tropische muziek uit de speakers maken The Ocean 'the place to be' op woensdag!

Ook op zaterdag zin in een avond stappen? Kom bij ons gezellig dansen en een drankje doen op onze 'super saturdays'. 
Daarnaast presenteren wij iedere maand Secret Saturday, de stapavond voor 21+ in Deurne. Onbeperkt bier/wijn/fris en de muziek van onze resident Dj's Ludovicus van Veghel ft. Ricardo! 

Zin gekregen in een gezellige avond stappen? Bekijk snel onze agenda en tot snel in de gezelligste feestboot van Nederland!

123 movies