Carnaval Biercantus

Jazeker! De carnaval komt er weer aan! En natuurlijk mag een biercantus dan niet ontbreken! De enige echte carnaval biercantus van Deurne vindt plaats bij Café The Ocean & D'n Borrel, en niemand minder dan Ricky Berkers komt deze voor jullie presenteren. Kaarten zijn te koop via www.ticketsdeurne.nl, zorg dat je op tijd een kaartje koopt want VOL = VOL!! Leeftijd = 18+ Kaartjes via www.ticketsdeurne.nl Kaartje kost 15 euro (inclusief bier tijdens biercantus) Aanvang = 15:00 uur Tot dan!

Ocean Friday with DJ Ricky

Het is weer bijna weekend! Wie komt er op op deze 2e vrijdag van het jaar een mooi feestje vieren bij ons? DJ Ricky komt de plaatjes draaien dus er gaat sowieso weer flink gedanst worden! Entree is tot 23:30 gratis, dus zorg dat je op tijd bent! Leeftijd = 17+ Entree = tot 23:30 GRATIS Entree na 23:30 = 3 euro Open vanaf 21:30 tot 04:00 Tot vrijdag!

Lighthouse 3.0

Lighthouse is weer terug! 6 januari mag er weer flink gedanst gaan worden op de techno deuntjes van Kerrle en RØK! Na 2 top edities, belooft het weer een heel mooi feestje te worden, dus dit wil je niet missen. De entree is gratis, dus zorg dat je er weer bij bent! Leeftijd = 18+ Entree = GRATIS Open vanaf 21:30

Friday night with DJ Bart

Weekend! Tijd voor een feestje! DJ Bart is weer aanwezig om de plaatjes aan elkaar te draaien, dus dat belooft weer een mooie avond te worden! Leeftijd = 17+ Entree tot 23:30 GRATIS Entree na 23:30 = 3 euro Open van 21:30 - 04:00 Tot dan!

Vakantie woensdag met LANTERFANTJE

Yes! We zijn weer open op woensdag! Deze vakantie woensdag gaan we vieren samen met LANTERFANTJE! Bij zijn is meemaken🥂🎉 Leeftijd = 16+ Entree = €3,- Open van 21:30 tot 02:00 Tot dan!

Welcome To 2018

2017 was weer een fantastisch jaar, en waar kan je dat beter afsluiten dan in the ocean en d'n borrel? Samen met DJ D'light gaan we er een heel mooi nieuwjaarsfeestje van maken tot in de late uurtjes. ➤Kaartjes voorverkoop 28 euro voor 25 munten + entree ➤www.ticketsdeurne.nl ➤Leeftijd = 17+ ➤Open vanaf 22:00 Je kan zonder ticket ook naar binnen voor 3 euro entree, en dan kan je binnen voor 30 euro, 25 munten halen. Maar bedenk wel: VOL= VOL! Tot 2018!

Friday Night

Het is weer bijna weekend! Weer een goede reden voor een feestje dus. De DJ van de avond is niemand minder dan Deejay Art, en de entree is tot 23:30 helemaal GRATIS! Leeftijd = 17+ Entree = tot 23:30 GRATIS Na 23:30 uur = 3 euro entree Tot dan!

The Ocean-Silent Disco on Ice

Silent Disco, mede georganiseerd door The Ocean Deurne en D'n Borrel Deurne Twee DJ's, jij kiest zelf welke jij wil horen door middel van een hoofdtelefoon. Er is plek voor 50 personen, dus zorgt dat je op tijd bent! Voor je Hoofdtelefoon zorgen wij, we vragen je ID-kaart als borg.

After School Party

After School Party is terug! Je kan je vakantie zoals altijd maar op een manier beginnen, en dat is om 16:00 in The Ocean. Ook dit keer weer met de bekende acties, dus zorg dat je er bij bent! Entree = tot 19:00 GRATIS Entree na 19:00 = 3 euro Leeftijd = 17+ Open vanaf 16:00 tot 04:00 Tot dan! PS. Als je nog geen tickets hebt voor onze nieuwjaarsparty, maar je wil er wel bij zijn, zorg dan dat je een ticket koopt, want de kaartverkoop gaat hard! Tickets via www.ticketsdeurne.nl

Kerst 2017

Eerste kerstdag gaan we vlammen met de mannen van LOWRIDERZ! En natuurlijk zijn we tijdens de vakantie woensdag ook weer open, en dit keer gaan we feesten met the Underdogs! Een lekker programmaatje voor de kerst, dus zorg dat je er elke avond bij bent!

Friday Night with Feest DJ Eddy

Het is weer weekend, en dus weer tijd voor een feestje, dit keer met Feest DJ Eddy! De drank staat al koud, en Eddy heeft er ook weer zin in, dus zorg dat je er bij bent! Entree = tot 23:30 GRATIS Leeftijd = 17+ Open vanaf 21:30 PS. Heb jij nog geen ticket voor nieuwjaar in the ocean? Doe dat dan snel want de kaartverkoop gaat heel snel! Via www.ticketsdeurne.nl

Peelland Gala

Op donderdagavond 14 december is het weer tijd voor het lang verwachte Peelland Gala 2017 in The Ocean! Tickets voor 5,- incl. consumptie en garderobe te koop op het Peelland college. Dress to Impress!

Delightfull Friday

Weekend! En D'Light is weer terug in The Ocean! Tot 23:30 is de entree gratis, dus kom lekker op tijd! Leeftijd = 17+ Entree = 3 euro Open vanaf = 21:30 Tot vrijdag!

Friday Night with Dr Phunk

Het is weer weekend, en dus is het weer tijd voor een feestje! Dit keer gaan we dat doen samen met Dr Phunk! Als je nog nooit van deze man hebt gehoord dan heb je echt onder een steen geleefd. Nummers als Kind van de duivel en Engeltje staan al onder zijn naam, en hij is nu zelfs in samenwerking met DJ Hardwell. Dat belooft dus weer een mooi avondje te worden. Leeftijd = 17+ Entree = 3 euro Open vanaf 21:30 LET OP! Wil jij Dr Phunk nou zeker niet missen? Zorg dat dat je een beetje op tijd komt, zodat je niet in de kou in de rij hoeft te staan.. ;)

Friday Night with DJ Bart

Het is weer weekend, en dit keer gaan we dat vieren samen met DJ Bart! Hij is weer terug om lekkere plaatjes voor jullie te gaan draaien, dus er gaat weer lekker veel gedanst worden! De entree is tot 23:30 gratis, dus zorg dat je op tijd bent! Leeftijd = 17+ Entree = 3 euro Entree tot 23:30 GRATIS Tot dan!

Back To Secret Saturday

Het is weer tijd voor SECRET SATURDAY! We zijn weer helemaal terug van weg geweets met een knallende editie van Secret Saturday! Deze 21+ avond met onbeperkt bier/wijn/fris beloofd weer een top feestje te worden. Tickets via www.ticketsdeurne.nl Leeftijd = 21+ Ticket early bird = 21 euro Ticket normaal = 23 euro Tickets aan de deur = 25 euro * LET OP = er zijn maar een beperkt aantal tickets aan de deur!

Capital Candy

Het is weer weekend, en dat betekent maar 1 ding: tijd om te dansen! Vrijdag gaan we dat doen samen met niemand minder dan Capital Candy! De Tony Chocolonely onder de dancegarnituur. Een uur lang pittige chips uit een zak Doritos Roulette vissen. Een doos Celebrations zonder Bounty’s. Capital Candy. De suikerspinnen staan al klaar, en de drankjes staan al koud! Tot vrijdag dus! Leeftijd = 17+ Entree = 3 euro Open vanaf 21:30

Craniax Invites

Yes! Hij is er weer hoor! Onze Craniax viert weer een feestje in The Ocean, en ook dit keer heeft hij heerlijke artiesten uitgenodigd om te komen draaien. * Slim Shore & 4Pro-File (Luc van Veghel) * NIXUS & MC Jordan (SMÈRRIG) * Craniax & Sherry & MC Dean * Daniël Dex * Geen Stempel * Jackin'jordy Tickets zijn al te koop op www.ticketsdeurne.nl - Ticket = 5 euro - Leeftijd = 18 + - Open vanaf 22:00 - Beperkt aantal kaarten aan deur voor € 7,50 Tot dan!

Flügel Party

Het is weer tijd voor een lekkere Flügel Party! En zoals altijd valt wer weer wat te winnen, en dit keer is het een Flügel Koelkast! Tijdens de avond staat er een koelkast gevuld met Flügel in The Ocean, en degene die raad hoeveel er in de koelkast zit, wint de koelkast. Bij aankoop van 5 Flügel kan je een poging wagen. Leeftijd = 17 + Open vanaf 21:30 Entree = 3 euro

Ocean Friday

Weekend! En dat mag gevierd worden! Samen met DJ Ricky beginnen we het weekend goed, dus zorg dat je er ook dit weekend weer bij bent! Tot 23:30 is de entree GRATIS! Leeftijd = 17+ Entree = 3 euro Open vanaf 21:30 Sluiten om 04:00 Tot dan!